איך להכין עוגיות בראוניס

המצרכים:
3 ביצים

200 גרם ממרח חרובים ללא סוכר

1 כפית תמצית וניל

200 גרם חמאה מזוככת

1 חבילת שוקולד חלב ללא סוכר

½1 כוסות קמח מלא

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

אופן ההכנה
לחמם מראש תנור ל-180 מעלות. לרפד תבנית בנייר אפייה.

על להבה נמוכה, להמיס את ממרח החרובים, השוקולד והחמאה בסיר קטן, לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ולכבות את האש.

בקערה, לטרוף באמצעות מיקסר ידני, במהירות גבוהה, את הביצים ותמצית הווניל.

בקערה, לערבב את הקמח, אבקת האפייה והמלח.

להוסיף אל תערובת הביצים, תוך כדי הקצפה, מחצית מתערובת השוקולד, מחצית מתערובת הקמח,

להוסיף את יתרת השוקולד ואת יתרת הקמח.

ליצוק באופן אחיד את הבלילה לתוך תבנית האפייה ולאפות למשך כ-30 דקות.

להכניס קיסם עץ ולבדוק, אם הקיסם יוצא נקי הבראוניז מוכנים.

להוציא מהתנור להתקרר ולחתוך לריבועים.

שאל/י את המומחה! השאר/י הודעה ונחזור אליך בהקדם

מאשר/ת לקבל את הניוזלטר ואשמח לקבל 10% הנחה לקניה ראשונה!