עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים

החומרים:
250 גרם תמרים

150 גרם משמשים מיובשים

25אגוזי פקאן

1 כוס מים רותחים

1 כפית אבקת סודה לשתייה

½ כוס מולסה או סטיביה או ממתיק מלאכותי שווי ערך לחצי כוס סוכר.

¼ כוס טחינה גולמית

½ כוס שמן

2 כוסות קמח מלא

1 כפית תרכיז תפוחים טבעי מדולל ¼ כוס מים

תבנית אפייה עגולה בקוטר 28 ס"מ

אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות.

קוצצים את התמרים, המשמשים והאגוזים לחתיכות קטנות ושמים בקערה גדולה.

מערבבים את המים הרותחים עם אבקת הסודה לשתייה.

מוסיפים לקערת האגוזים והפירות היבשים את יתר החומרים פרט למים הרותחים ומערבבים.

בהדרגה ותוך כדי בחישה,מוסיפים לקערה את המים הרותחים עד שהבלילה אחידה.

בעזרת מברשת או צמר גפן, משמנים את התבנית, יוצקים לתוכה את הבלילה ואופים כ-30 דקות.

יש לך שאלה לאורון? השאר/י הודעה ונחזור אליך בהקדם

מאשר/ת לקבל את הניוזלטר ואשמח לקבל 10% הנחה לקניה ראשונה!