קינוח שרבט פירות

המצרכים לשש מנות:

1 כוס מים

ממתיק מלאכותי שווה ל-5 כפות סוכר או 25 טבליות סטיביה

1 שקית ג'לטין של 14 גרם

½1 כוסות מחית פרי לפי בחירה,עדיפים פירות חמצמצים.

2 כפות מיץ מלימון טרי

2 חלבוני ביצה

אופן ההכנה

מחממים את המים עד סף רתיחה ומורידים מן האש.

ממיסים את הג'לטין במים החמים ובוחשים היטב  עד שהנוזל חלק ואין גושים.

מניחים בצד להצטנן עד שפושר.

ממיסים את הממתיק במיץ הלימון.

מרסקים את הפרי במעבד מזון לעיסה חלקה.

מערבבים את מיץ הלימון עם הממתיק ומחית פרי.

מוסיפים את הג'לטין לתערובת הפרי, בוחשים ומקפיאים ל-3 שעות.

מקציפים את החלבונים לקצף יציב מאוד.

מוציאים את תערובת הפרי מן המקפיא ומקציפים במעבד מזון.

מערבבים את קצף הביצים לתוך תערובת הפירות המוקצפת בעדינות .

מקפיאים מחדש את שהשרבט יציב.

מוציאים להתרכך בטמפרטורת החדר,¼ שעה לפני ההגשה.

שאל/י את המומחה! השאר/י הודעה ונחזור אליך בהקדם

מאשר/ת לקבל את הניוזלטר ואשמח לקבל 10% הנחה לקניה ראשונה!