מתכון מעולה לקרקרים

קרקים ופירות

חומרים:

4 כוסות קמח מלא או כוסמין

2 כוסות קוואקר דק(שיבולת שועל)

1 כוס שומשום

1 כוס זרעונים לפי טעמכם אפשר,(גרעיני דלעת, חמניות, אגוזים , זרעוני פישתן)ל

1 כף מלח

1 כוס שמן

1 ורבע / חצי כוס מים פושרים

אופן ההכנה:

מחממים מראש תנור ל-180 .

בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים מוסיפים מים ולשים עד ליצירת בצק רך ואחיד(לא דביק).

מחלקים את הבצק ל-4 , מרדדים כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ (ניתן לרדד על גבי נייר אפייה)

אופים עד להשחמה  כ- 25-30 ד', להוציא לצנן ולחתוך בידיים לחתיכות. לשמור בצנצנת סגורה. נשמר למשך מס' שבועות.

תכינו הרבה זה נחטף!

יש לך שאלה לאורון? השאר/י הודעה ונחזור אליך בהקדם

מאשר/ת לקבל את הניוזלטר ואשמח לקבל 10% הנחה לקניה ראשונה!