חומרים:
4 כוסות קמח מלא או כוסמין
2 כוסות קוואקר דק(שיבולת שועל)
1 כוס שומשום
1 כוס זרעונים לפי טעמכם אפשר,(גרעיני דלעת, חמניות, אגוזים , זרעוני פישתן)ל
1 כף מלח
1 כוס שמן
1 ורבע / חצי כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל-180 .
בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים מוסיפים מים ולשים עד ליצירת בצק רך ואחיד(לא דביק).
מחלקים את הבצק ל-4 , מרדדים כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ (ניתן לרדד על גבי נייר אפייה)
אופים עד להשחמה כ- 25-30 ד', להוציא לצנן ולחתוך בידיים לחתיכות. לשמור בצנצנת סגורה. נשמר למשך מס' שבועות.
תכינו הרבה זה נחטף!